Вівторок, 16.04.2024, 10:32
Вітаю Вас Гість

Головна » Архів матеріалів
У звітному матчі зустрічалися географічні сусіди. В рідних стінах львівська «Політехніка-Галичина» приймала івано-франківську «Галицьку Академію». Своєрідне жіноче західноукраїнське дербі...

Перші дві чверті господарки майданчику провели невпевнено. У першому періоді підопічні Віктора Корягіна поступилися - 10:21. Друга десятихвилинка теж була за гостями із Івано-Франківська - 14:18. Відтак, на велику перерву команди пішли за різного настрою. Господаркам паркету треба було відігравати 15 очкове відставання - 24:39. Гравцям «Галицької Академії» навпаки, втримати зароблений 15-тиочковий гандикап. 

Після відпочинку «Політехніка-Галичина» намагалася скоротити відрив. На жаль, роз'язати це, з ... Читати далі »
Переглядів: 905 | Додав: gal-academy | Дата: 15.03.2009 | Коментарі (2)

nullЗавершилося опитування користувачів офіційного сайту жіночої УБЛ, які протягом кільков тижнів визначали найкориснішого гравця ліги за підсумками другого кола регулярного чемпіонату. Перемогу в голосуванні здобула баскетболістка запорізького КПУ Оксана Ющенко. Успіх лідера команди Тараса Артеменка є більш ніж заслуженим. Оксана Ющенко стала єдиним гравцем ліги, яка у другому колі двічі визнавалася MVP тижня. Цікаво, що лише наприкінці опитування вона випередила форварда «ТНУ-Орлан» Наталію Коновалову, яка лідирувала від самого початку голосування. Третє місце посіла Валентина Воронова з «Галицької академії».

Повністю результати голосування виглядають так:

Ющ ... Читати далі »

Переглядів: 866 | Додав: gal-academy | Дата: 10.03.2009 | Коментарі (0)

Вікторія МірчеваРедакція офіційного сайту жіночої УБЛ продовжує визначати найкориснішого гравця ліги останнього тижня. За підсумками 25-26 турів звання MVP дісталося 22-річній центровій «Галицької академії» Вікторії Мірчевій. Цього тижня івано-франківки здобули дві домашні перемоги. Спочатку підопічні Юрія Процюка переграли «Луганських ластівок» (69:63), а потім вирвали перемогу у БК «Донбас» (81:80).

Вікторія Мірчева стала головним натхненником цих перемог. У першій зустрічі вона принесла своїй команді 24 очки і зробила 19 підборів. У другій її доробок був дещо скромніший: 19 очок плюс 13 підб ... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: gal-academy | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

під час тайм-аутуДиректор жіночого чемпіонату УБЛ Володимир Ковянов, який з інспекторськими перевірками по черзі відвідує усіх учасників ліги, відзначив «Галицьку академію» як один з найкращих клубів жіночої УБЛ у питаннях роботи з представниками ЗМі, створення позитивного іміджу клубу та залучення на домашні матчі команди нових уболівальників. Детальніше висвітлити ці теми ми запропонували керівнику і головному тренеру івано-франківської команди Юрію Процюку, який зробив це у своєму блозі.

– Почну з того, що афіши наших найближчих домашніх матчів разом з рекламою УБЛ і спонсорів ліги ми розміщуємо у поїздах Львівської залізн ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: gal-academy | Дата: 06.03.2009 | Коментарі (0)

Головний тренер «Галицької Академії» Юрій Процюк у своєму блозі розповідає про участь івано-франківської команди 1993 року народження у Слов’янській баскетбольній лізі.

– Івано-франківська команда, складена з дівчат 1993 р. н., бере участь у Слов’янській баскетбольній лізі вже четвертий рік поспіль. Приємно, що мої підопічні є переможцями трьох попередніх турнірів. Цього разу у даній віковій категорії змагаються шість команд. Крім Івано-Франківська учасниками ліги є команди, що представляють російські міста Воронеж і Бєлгород, білоруські Могилів і Гомель, а також мінське училище олімпійського резерву(команда базується в Борисові). Минулого тижня черговий тур змагань приймав Гомель. Наші дівчата програли лише останній команді і в загальній турнірній таблиц ... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: gal-academy | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

Валентина ВороноваПрес-служба БК «Галицька Академія» пропонує вашій увазі інтерв’ю з лідером і капітаном івано-франківської команди Валентиною Вороновою, яку було визнано MVP минулого тижня чемпіонату УБЛ.

– Скільки років ти вже у баскетболі?
– Якщо брати саме професійний баскетбол, то я у ньому з 16-ти років. Першими моїми тренерами були Валентина Михайлівна Гомонай та Наталія Євгенівна Гомонай-Бабаєва, завдяки яким баскетбол з'явився у моєму житті.

– Як складалася твоя спортивна кар'єра?
– Після завершення спортінтернату, в якому моїм тренером була Євгенія Григорівна Кочергіна, моїм першим клубом стало київське «Динамо». Там я грала під керівництвом президента жіночої УБЛ ... Читати далі »
Переглядів: 920 | Додав: gal-academy | Дата: 20.02.2009 | Коментарі (0)

Валентина ВороноваЗ того часу, як офіційний сайт жіночої УБЛ започаткував традицію визначати найкориснішого гравця ліги останнього тижня, провідна баскетболістка «Галицької Академії» Валентина Воронова щоразу була однією з головних претенденток на звання MVP тижня. Для того, аби стати найкращою, Валентині не вистачало зовсім трошки. І ось її час настав.
 
Цього тижня «Галицька Академія» здобула дві надважливі перемоги над безпосередніми конкурентами у турнірній таблиці. У четвер івано-франківки завдали поразки сімферопольському «ТНУ-Орлан» (92:66), а в суботу – одеській «Южній Пальмірі» (90:80). Причому в обох випадках Валентина зробила вирішальний внесок у перемогу команди Юрія П ... Читати далі »
Переглядів: 768 | Додав: gal-academy | Дата: 15.02.2009 | Коментарі (0)

Наймолодший тренер жіночої УБЛ Юрій Процюк ділиться своїми думками щодо проведення чемпіонату жіночої УБЛ серед молодіжних команд, висловлюється про доцільність таких змагань у контексті розвитку українського жіночого баскетболу та розповідає про стратегію розвитку БК «Галицька академія».

– Найреальнішим варіантом є проведення молодіжного чемпіонату відразу після завершення дорослого турніру. Ймовірно, це буде кінець травня або початок червня. Місце для проведення змагань знайти не так і складно. Є Крим, є Одеса, я можу запропонувати Залізний Порт, де мої команди проходять збори протягом останніх 12-ти років. Кожна команда жіночої УБЛ має привезти свій молодіжний склад, так би мовити, найближчий резерв. Якщо у когось не вис ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: gal-academy | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (0)

Головний тренер «Галицької академії» Юрій Процюк у своєму блозі розмірковує про проблему залучення дівчат до активних занять баскетболом і висловлює власні думки щодо виходу українського жіночого баскетболу з багаторічної кризи.

– Насамперед постає питання, хто буде цим займатися. В Україні на пальцях можна перерахувати спеціалістів, які займаються жіночим баскетболом на початковому етапі. Одна справа – тренувати готових професіоналів, зовсім інша – піднімати дівчаток з самого низу.

Потрібно розібратися, яка ситуація в регіонах і що ми маємо на даний момент. Наприклад, в івано-франківській ДЮСШ протягом останніх 12-ти років тренером з жіночого баскетболу працював лише один я, а ще один фахівець отримував півставки. В ДЮСШ немає, кому ... Читати далі »

Переглядів: 795 | Додав: gal-academy | Дата: 26.01.2009 | Коментарі (0)

Дебют у жіночому чемпіонаті УБЛ команди "Галицька академія" з Івано-Франківська сміливо можна назвати вдалим, адже в короткий термін тренерам клубу Юрію Процюку та Дмитру Неволіну вдалося зібрати цілком поєздатний колектив, які реально не тільки претендує на місце за плей-офф, а вже готовий поборотись за четвірку кращих команд Ліги. Напередодні важливих домашніх поєдинків проти "Дніпра" та "КПУ" керманичи франківського клубу підсумували перше коло чемпіонату, а також поділилися своїми найближчими планами.

- Які враження від нового чемпіонату УБЛ? Його організації?
Юрій Процюк: Приємно що цього року команда "Галицька академія" з ... Читати далі »

Переглядів: 771 | Додав: gal-academy | Дата: 22.01.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Як оціните виступ "Галицької Академії" в чемпіонаті жіночої УБЛ?
Всього відповідей: 28