Субота, 04.05.2024, 13:00
Вітаю Вас Гість

Головна » 2009 » Квітень » 3 » Юрій ПРОЦЮК: "Очікуємо на приїзд збірниці України"
Юрій ПРОЦЮК: "Очікуємо на приїзд збірниці України"
11:16
nullГоловний тренер "Галицької академії" прокоментував останній переможний матч своїх підопічних проти львівської "Політехніки", а також зробив прогнози на наступні тури.

- Як для вас складався сьогоднішній матч проти львівської "Політехніки"?
- Як на мене, рахунок поєдинку - 71:55, є дуже красномовним. Ми лідирували впродовж усієї гри і впевнено довели її до логічної перемоги, навіть незважаючи на відсутність двох ключових баскетболісток - Валентини Воронової та Тетяни Сінкевич. У цьому матчі роль першого номера впевнено взяла на себе Катерина Паляничка, яка провела відмінний матч. Також хотів би відзначити хорошу гру нашої центрової Наталії Діданової, а також захисниці Тетяни Гулюк. Як завжди стабільно провела матч Вікторія Пазюк. Загалом, дуже приємно, що ми сьогодні перемогли інтернаціональну "Політехніку" зусиллями виключно українських баскетболісток.

- Чому у останніх матчах досить блідо виглядає одна з лідерів вашого клубу Вікторія Мірчева?
- Віка нещодавно тільки відновилася після неприємної травми і зараз грає не так блідо, як обережно. Сподіваємось, що вона вже найближчим часом поверне свої лідерські якості і допоможе нам закріпитись на четвертій сходинці у турнірній таблиці.

- Сьогодні перші очки у чемпіонаті набрала молода Панькова...
- Так, мене дуже тішить цей факт, адже ця баскетболістка, а також Лілія Дячишин та інші наші молоді таланти вже зараз тренуються з першою командою. При можливості, як от сьогодні, я надаю їм ігровий час і шанс проявити себе.

- У наступних турах на вашу команду очікують більш серйозні суперники - "Донбас" та "Луганські ластівки"...
- Так, вже наступного тижня ми вирушаємо на виїзд у Донецьк та Луганськ. Враховуючи, що саме ці дві команди нещодавно переграли одного з наших головних конкурентів - запорізький "КПУ", нас очікують два дуже важкі поєдинки. Сподіваюсь, що до цих матчів відновиться Валентина Воронова, а також набере потрібну форму Вікторія Мірчева. А найголовніше - очікуємо вже у найближчий понеділок на приїзд у розташування клубу Ганни Заріцької - гравця збірної України, яка зараз виступає у Кіпрі. Сподіваємось що вона допоможе нам вдало завершити регулярний чемпіонат і відповідально підійти до матчів плей-офф.


Переглядів: 759 | Додав: gal-academy | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Як оціните виступ "Галицької Академії" в чемпіонаті жіночої УБЛ?
Всього відповідей: 28