Понеділок, 29.04.2024, 22:56
Вітаю Вас Гість

Головна » 2009 » Березень » 6 » Блог Юрія Процюка. Ми граємо для вас!
Блог Юрія Процюка. Ми граємо для вас!
18:00

під час тайм-аутуДиректор жіночого чемпіонату УБЛ Володимир Ковянов, який з інспекторськими перевірками по черзі відвідує усіх учасників ліги, відзначив «Галицьку академію» як один з найкращих клубів жіночої УБЛ у питаннях роботи з представниками ЗМі, створення позитивного іміджу клубу та залучення на домашні матчі команди нових уболівальників. Детальніше висвітлити ці теми ми запропонували керівнику і головному тренеру івано-франківської команди Юрію Процюку, який зробив це у своєму блозі.

– Почну з того, що афіши наших найближчих домашніх матчів разом з рекламою УБЛ і спонсорів ліги ми розміщуємо у поїздах Львівської залізниці. Потрапляючи на івано-франківський залізничний вокзал, у його центральному приміщенні знаходяться два великі банери з аналогічною інформацією. Таку саму рекламу можна побачити у міському транспорті, на зупинках та в інших місцях великого скупчення людей. Рекламну інформацію ми розміщуємо на біг-бордах, сіті-лайтах і пірамідах. Тобто, намагаємося задіяти сучасні зовнішні рекламні носії, які майже неможливо не помітити.

Також наш клуб співпрацює з рекламною агенцією «Ратуша», яка друкує для нас по сто афіш до кожного домашнього матчу. Ці афіши можна побачити на спеціальних місцях для розміщення реклами. Можу запевнити: якщо ви потрапите до нашого міста, анонси найближчих матчів «Галицької академії» знайдете обов’язково.

Крім того, прес-служба нашого клубу до кожного туру готує кольорові програмки з дуже якісною поліграфією. Разом з рекламою УБЛ і спонсорів у них подається цікава інформація про нашу команду, інтерв’ю з гравцями і тренерами, різноманітна статистика, звіти про останні поєдинки «Галицької академії». Володимир Ковянов, який нещодавно побував в Івано-Франківську, відмітив наші програмки як одні з найкращих в лізі.

Також ми тісно співпрацюємо з виданнями «Галицький кореспондент», «Західний кур’єр» і «Репортер». У цих місцевих газетах всебічно висвітлюються перебіг чемпіонату УБЛ та життєдіяльність «Галицької академії».

Телеканал «24», місцева FM-радіостанція «Західний полюс» і обласне радіо анонсують наші матчі у своїх ефірах. У новинах спорту цих мас-медіа можна побачити або почути звіти про наші матчі.

На обласному телеканалі «Галичина» транслюються всі домашні матчі «Галицької академії». Трансляції йдуть у запису. Спочатку – у вечірньому ефірі, а потім – повтор у ранковому.

Також ми намагаємося співпрацювати з учителями фізичного виховання івано-франківських загальноосвітніх шкіл. Ми хочемо, аби вони приводили школярів на наші матчі або спонукали їх робити це самостійно. Саме тому на домашніх іграх «Галицької академії» так багато дітей. Вони беруть автографи у баскетболісток, спілкуються з ними, у залі панує справді святкова атмосфера. Мені здається, дітям подобається ходити на баскетбол.

Ми бачимо, що наші зусилля не марні і масштабна рекламна кампанія має непоганий ефект. Якщо на початку чемпіонату кількість глядачів на трибунах вимірювалася десятками, то тепер зал заповнюється вщерть. Мешканці міста цікавляться жіночим баскетболом та гаряче підтримують «Галицьку академію». Показово, що навіть після наших поразок вони знову приходять на наші матчі і заповнюють трибуни. Лозунг нашого клубу – «Ми граємо для вас». І це дійсно так. Ми хочемо приносити радість нашим уболівальникам і будемо робити для цього все можливе.
 
 
Переглядів: 779 | Додав: gal-academy | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Наше опитування
Як оціните виступ "Галицької Академії" в чемпіонаті жіночої УБЛ?
Всього відповідей: 28